Kurzy - začínáme od října!

Vybrané lekce se od října obléknou do nového hávu – máme pro vás kurzy! Pro těhotné ženy, i maminky s dětmi. Pojďme se na ně spolu podívat.

Kurzy - začínáme od října!

Představujeme vám lekce, které od října budou probíhat formou kurzů v těhotenském a rodinném A centru v Praze-Karlíně. Připravili jsme ho s našimi zkušenými lektorkami v podpůrném prostředí centra, které letos slaví už 25 let!

Lekce můžete navštívit formou jednorázových vstupů kdykoli v září, některé navíc 12. 9. zdarma na Dni otevřených dveří.

S podzimními kurzy začínáme 2. října a končíme 8. prosince 2023. Pojďte si vybrat ty své zde v tomto článku.

Pro těhotné

Ranní gravidjóga – Pregnancy Yoga

Jóga pro těhotné – OBSAZENO

Pilates pro těhotné – Pilates for Pregnant Women – POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA

Po porodu

Fit cvičení pro maminky

Pro děti s rodiči

Cvičení s miminky

Cvičení s batolaty

Andělíčci do 1 roku

Indiánské muzikohrátky

Zvoneček s písničkou od 1 roku

A jaké jsou podmínky kurzů?

💰 Cena 10dílného kurzu bude podle typu lekce 2.200 nebo 2.600 Kč (za 90 min 3.600 Kč), takže cena za jednu lekci zůstane v porovnání s permanentkou stejná. Do kurzu bude možné vstoupit i v průběhu, za cenu zbývajících lekcí! Zda je lekce součástí kurzu, poznáte snadno podle označení (kurz) v jejím názvu. Celý kurz si objednáte kliknutím na jeho první lekci.

🐬 Pro ty, kteří se nechtějí vázat, bude stále k dispozici možnost přihlásit se na jednotlivé lekce za plnou cenu, pokud tedy bude volné místo. A když nebude, vždy je šance, že se někdo omluví a místo se uvolní.

🍒 V kurzu budou možné dvě náhrady, za včas omluvené lekce, do tří měsíců po skončení kurzu. Při pozdějším nastoupení do kurzu se počet náhrad snižuje, od 4. lekce je jedna a od 8. lekce žádná. Náhrady platí pro libovoný kurz. A pozor, od října se penalizační zóna u všech lekcí mění na 6 hodin před začátkem.

🌴 Po skončení kurzu, před začátkem dalšího, bude zhruba dva týdny „pauza“. V tomto čase bude možné se přihlásit na jednotlivé lekce, pro účastníky uplynulého kurzu za zvýhodněnou cenu nebo jako náhradu zameškané lekce.

🤰 Těhotenství není nekonečné, a tak pro účastnice předchozího kurzu nabídneme možnost rezervovat si pouze část kurzu, nebo jednotlivé lekce za zvýhodněnou cenu.

🤩 Nemáte dost? Po dobu trvání kurzu kterého se účastníte a v pauze před a po něm můžete chodit na všechny lekce pravidelného programu za permanentkovou / kurzovou cenu. A máte od nás slevu také na přednášky a záznamy.

💡 Na lekce, které budou jako kurz, nepůjde uplatnit permanentka. Pokud ale nějakou máte a chcete chodit na kurz, domluvíme se, zda ji na něj chcete převést.

💪 Multisportky bereme taky. I na kurzy. Jen doplatek u kurzů se bude platit celý předem, a u jednorázových vstupů bude vyšší.

Těšíme se na vás spolu s našimi lektorkami. Přejeme vám krásné dny.


Irena Kočí

finance a recepce