Loučíme se

Vážení klienti a přátelé A centra, po 26 letech existence A centra, jsme se rozhodly pro jeho ukončení k 31. červenci 2024.

Loučíme se

Chtěly bychom Vám vyjádřit upřímné poděkování za to, že jste do A centra chodili a měli ho rádi.

A centrum bylo založeno v roce 1998 Katarínou Zatovičovou s cílem šířit myšlenky prenatální psychologie a impulzem jí bylo uvědomění, že přístup k početí a těhotenství, způsob komunikace a vnímání dítěte zásadně ovlivňují jeho budoucí život.

Vytvořily jsme prostor, který nastávajícím, ale i současným rodičům poskytuje širokou škálu informací z oblasti prenatální psychologie, porodnictví, pediatrie a vzdělávání a lidskou podporu.

Za dobu své existence A centrum pomohlo 17 000 dětem a jejich rodinám.

Vnímáme, že naše mise byla naplněna. Zároveň se A centrum delší dobu nachází ve stavu vyčerpání lidských i finančních zdrojů. Proto jsme se rozhodly naši činnost k 31. 7. ukončit. Věříme, že myšlenky a hodnoty, které A centrum šířilo, budou i nadále žít dál v srdcích všech, kteří s ním byli spojeni.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se, pokud vám toto rozhodnutí způsobí komplikace. Pokud budete chtít vrátit nevyčerpané permanentky a kredity, obraťte se na nás prosím do 31. 6.

Čekají nás ještě necelé 3 měsíce provozu. Pojďte si to k nám ještě užít. Nyní nabízíme přednášky a webináře v akci 2+1. Od středy do neděle příští týden můžete navštívit náš program na festivalu Respekt k porodu v Holešovické tržnici. Otevřeno budeme mít i v červenci (program zveřejníme brzy).

V současné chvíli jednáme s majiteli prostor, zda je budeme moci nabídnout dále i s vybavením. Měly bychom se to dozvědět příští týden. Pokud byste měli zájem o pronájem prostor, o koupi vybavení, neváhejte nás kontaktovat.

S pozdravem,

za A centrum – Váš průvodce těhotenstvím a rodičovstvím, o.p.s.:

Zakladatelky Katarína Zatovičová, Tamara Melissa, Hana Perglerová Správní rada Petra Hanelová, Adéla Sen, Petra Skalská Ředitelka Pavla Kohoutová Tým Irena Kočí, Hanďa Rolníková, Tereza Macháčková, Kateřina Vyšatová


Pavla Kohoutová

ředitelka