Kongres s Dr. Thomasem Vernym 11. 3. v Praze

Dr. Thomas R. Verny je světově proslulý lékař, psychiatr, vědec a průkopník prenatální a perinatální psychologie.

A byl to on, kdo inspiroval Katarínu Zatovičovou k založení A centra, svými poznatky v knize Tajemný život dítěte před narozením. Před 25 lety nebylo lidské poznání na takové úrovni, že by uznávalo, že dítě v břiše matky není jen „plod“, ale je to cítící a vnímající bytost; a matka s ním může komunikovat. Dr. Verny doložil vědecky podložené důkazy, že tomu tak je. Dnes už jsme dále a Dr. Verny do Prahy přináší další skutečně léčivé poznatky.

Kongres s Dr. Thomasem Vernym 11. 3. v Praze

A my pro vás máme na tuto událost zvýhodněnou cenu! S kódem JSMEACKO dostanete slevu 300 Kč při objednání vstupenky a A centru navíc organizátorky kongresu přispějí částkou 210 Kč na podporu v rámci kampaně Podpora pro Áčko 2023.

OBJEDNAT VSTUPENKU

Mezinárodně uznávaní nestoři prenatální a perinatální psychologie se s námi podělí o zkušenosti ze své praxe a také nás seznámí s fascinující syntézou nejnovějších lékařských výzkumů z oblasti fyziologie, epigenetiky a kvantové fyziky.

Prožitková část večera bude obsahovat křest poslední knihy Dr. Vernyho The Embodied Mind přeložené do češtiny, gongová lázeň, praktický workshop a den bude zakončen promítáním filmu IN UTERO.

PROGRAM KONGRESU

Těšíme se na společně prožitý den a obohacující poznatky.


Pavla Kohoutová

ředitelka a lektorka