Pojďte s námi tvořit prostor pro vaše Áááá na festivalu

Festival o těhotenství, porodu a rodičovství se bude konat 15.-21. 5. 2023 v Praze-Holešovicích. Přidejte se k nám ke spolutvoření prostoru ke spočinutí, dovyživení, nabrání sil i inspirace a podoru. Letošní téma je „Podpora zrození – podpora rodiny na její cestě“.

Pojďte s námi tvořit prostor pro vaše Áááá na festivalu

V květnu nás čeká svátek Světový týden respektu k porodu a s ním i tradiční Festival o těhotenství, porodu a rodičovství, na který vás srdečně zveme. Pořádá ho Hnutí za aktivní mateřství a letošní téma je „Podpora zrození – podpora rodiny na její cestě“. Přijďte, pozvěte vaše známé

My se letos zapojíme s koncepcí v duchu Červeného stanu. Nazvaly jsme ho Áčko – prostor pro vaše Áááá, kam přeneseme Áčkovou laskavou atmosféru, prostor pro spočinutí, vyživení se v ženské, dětské i mužské společnosti, bezpečný a laskavý prostor s respektem.

Proběhnou v něm také programy a naše lekce pro děti a pro ženy. Budeme tam i dělat rituály, zpívat, malovat hennou. Můžete se těšit na různé Áčkové lektorky – podívejte se na program.

Přizýváme vás ke spolutvoření tohoto prostoru Áčka na festivalu.

Bude ho vytvářet tvůrčí tým Áčka a lektorky. Rádi bychom tvořily ve spolupráci s vámi, s komunitou. Navíc především lidé, kteří k nám chodí, dokáží nejlépe říci, co je k nám táhne a jaký pro ně má celý náš projekt význam.

Jedná se o dvě hodiny: 14–16 a 16–18 hodin. S sebou můžete samozřejmě vzít i Vaši ratolest! :-)

Za vaše zapojení nabízíme:
: Za každou „směnu“ univerzální vstupenku na program/přednášku zdarma
: Slevu do festivalového obchůdku
: Slevu na výběr z festivalového občerstvení
: Slevu 10 % na permanentku do A centra

Bude tam třeba:
: „držet“ prostor Áčkového stanu – vařit čaje pro návštěvníky, pečovat o něj
: přirozeně komunikovat s návštěvníky, sdílet s nimi, o čem pro vás A centrum je, co Vám přineslo a proč stojí za to ho navštěvovat
: užít si krásný čas na fantastickém festivalu, kde můžete nejen navštívit skvělý program, ale i se seznámit s úžasnými lidmi, kteří jsou na podobné vlně :-)

Zapište se prosím sem na konkrétní den a čas, případně na den, kdy se můžete potkat s Vaší oblíbenou lektorkou :-)

Klikněte na vybraný den a čas do sloupce „dobrovolnice + tel. číslo“, dejte pravé tlačítko myši a vyberte Okomentovat – napište své jméno a telefon. Případně nám napište na info@acentrum.eu.

Děkujeme a těšíme se na spolutvoření s Vámi.


Pavla Kohoutová

ředitelka a lektorka