Pojďte s námi tvořit Útulno A centra na Rodinném festivalu

Rodinný festival Respekt k porodu má již 19. ročník a my u toho nebudeme chybět. A co vy? Letos proběhne 13.-19. května v pražské Holešovické tržnici. Čtěte dále, jak se také můžete zapojit s Áčkem.

Pojďte s námi tvořit Útulno A centra na Rodinném festivalu

V květnu nás čeká svátek Světový týden respektu k porodu a s ním i tradiční Rodinný festival Respekt k porodu, na který vás srdečně zveme. Pořádá ho Hnutí za aktivní mateřství. Přijďte, pozvěte vaše známé!

My se zapojíme s programem v prostoru, který jsme nazvali „Útulno A centra“. Je to dle vašich reakcí jeden z nejsilnějších vjemů, který máte z našeho těhotenského rodinného centra sídlícího v Praze-Karlíně. A my ho přeneseme na tento dnes již legendární festival. Pomůžete nám v tom?

Vnést do Útulna Áčkovou laskavou atmosféru – prostředí pro spočinutí, vyživení se v ženské, dětské i mužské společnosti, bezpečný a laskavý prostor s respektem.

Budou v něm po čtyři dny probíhat programy a lekce pro těhotné ženy, rodiny a děti. Můžete se těšit na bohatý program.

PROGRAM ÚTULNA A CENTRA

Zveme vás ke spolutvoření tohoto prostoru Áčka na festivalu. Vás, kteří nás znáte a máte rádi. Protože především lidé, kteří k nám chodí, nebo chodili, dokáží nejlépe říci, jaké to u nás je a jaký pro ně má celý náš projekt význam.

Program probíhá od 10 do 19 hodin. Čas si lze rozdělit zhruba po 3hodinových úsecích. Pomůže nám vaše přítomnost v prostoru Útulna, což bude stan 3×6 m, kde bude probíhat program a před kterým budou židle a stolky s propagačními materiály. S sebou můžete samozřejmě vzít i Vaši ratolest! :-)

Za vaše zapojení dobrovolnice nabízíme:

  • Slevu 10 % na permanentku/kurz A centra
  • Vstupenku na jednu přednášku zdarma
  • Slevu do festivalového obchůdku
  • Slevy v knihoobchůdku
  • Slevu na festivalové občerstvení

Vaše činnost:

  • péče o prostor Útulna – vařit čaje pro návštěvníky, po lekci ho upravit
  • přirozeně komunikovat s návštěvníky, sdílet s nimi, o čem pro vás A centrum je, co Vám přineslo a proč stojí za to ho navštěvovat
  • užít si krásný čas na fantastickém festivalu, kde můžete nejen navštívit skvělý program, ale i se seznámit s úžasnými lidmi, kteří jsou na podobné vlně :-)

Pro domluvu času prosím kontaktujte naši kolegyni Hanu Rolníkovou:

Děkujeme a těšíme se na spolutvoření s Vámi.


Pavla Kohoutová

ředitelka a lektorka