Rozkveťte s námi do léta

Milí nastávající i stávající rodičové! Ještě než začne letní čas a s ním i dovolená a letní radovánky, využijte jarní akci a navštivte naše přednášky za skvělé ceny!

Rozkveťte s námi do léta

Máme pro vás odpovědi na nejednu otázku, která vás trápí v souvislosti s mateřstvím a otcovstvím. Ať už jste teprve na cestě za miminkem, nebo už s ním trávíte první měsíce, anebo už roky, u nás najdete podporu, informace a inspiraci.

A co je nejlepší? Do konce června si můžete užít naše přednášky za skvělé ceny!

Vyberte si z bohatého kalendáře akcí, ale i z našich online záznamů. Podívejte se na naši rozmanitou nabídku a využijte akci 2+1, která je tu pro vás do léta.

Už 26 let poskytujeme podporu a vzdělání budoucím rodičům a rodinám s dětmi do 4 let. Nechte se inspirovat a posunout své znalosti o péči o dítě na další úroveň!

Akce 2+1 se vztahuje vždy minimálně na jednu přednášku naživo (některé s možností on-line přenosu), další k nim můžete nakombinovat webináře nebo přednášky.

Jak na to? Po nákupu 2 přednášek nebo webinářů použijte na třetí vámi vybraný program unikátní kód PREDNASKAZDARMA místo platby. V případě dotazů nás kontaktujte na info@acentrum.eu.

Neváhejte a rezervujte si své místo hned teď!

7. května, 18:00–20:00 PSYCHOMOTORICKÝ VÝVOJ DÍTĚTE ANEB KOJENEC V POHYBU Podívejme se na vývoj svých dětí a podpořme je v jejich pohybových dovednostech.

13. května, 16:30–18:30 SPÁNEK MIMINEK O dětském spánku panuje spousta mýtů, pojďme se o něm naučit více.

15. května, 18:00–20:30 BESEDA O OČKOVÁNÍ Pro rodiče, kteří chtějí získat informace o očkování a diskutovat o jeho významu pro zdraví jejich dětí.

21. května, 17:30–18:30 ŠESTINEDĚLÍ – MÁMA, TÁTA, MIMINKO 4. trimestr, období sžívání. Nejcitlivější období novopečené rodiny. Víte jak se připravit?

30. května, 14.00–16.00 PRVNÍ PŘÍKRMY & STRAVA DOSPĚLÝCH Čekají vás první příkrmy? Zaměřte se na výživu nejen pro děti!

4. června, 17:30–19:30 ŠETRNÁ MANIPULACE (HANDLING) S MIMINKY Chystáte se na porod, nebo máte čerstvé miminko? Buďte si jistí, jak manipulovat s novorozencem z fyziologického hlediska.

6. června, 17:00–18:30 VÝVOJOVÁ PSYCHOLOGIE DÍTĚTE 0–3 ROKY Online přednáška s možností záznamu. Pojďme společně zjistit a pochopit, jaké fáze vývoje prožívá váš drobeček.

12. června, 16:30–18:00 DĚTSKÁ HOMEOPATIE: POMOC A LÉČBA Chcete znát základní principy homeopatie a vědět kdy a jak jejími účinky podpořit svou rodinu?

Přednášky můžete kombinovat s kterýkoli webinářem.

VYBERTE SI WEBINÁŘ

Využijte této akce a buďte v rodičovství o krok napřed! Těšíme se na vás.

BcA. Tereza Macháčková

produkce & propagace