Karlínské A centrum oslavilo 25. narozeniny

Těhotenské a rodinné centrum v pražském Karlíně letos oslavilo 25 let a vy jste byli u toho s námi rovnou dva dny.

Karlínské A centrum oslavilo 25. narozeniny

12. 9. se u nás konal Den otevřených dveří a to doslova!

Pro velký zájem, jsme naplnily celý den ukázkami lekcí z našich tří pravidelných směrů. Konaly se lekce pro těhotné, pro maminky po porodu, pro rodiny s dětmi. Rozdávaly jsme dárky od partnerů Sonnetor a Weleda a zástupci Weleda si pro vás také připavily přednášky o péči o ty nejmenší.

Celkem vás bylo na 6 lekcích a 4 přednáškách 120! My jsme si ten den užily náramně a snažily se vám ukázat, jaké to v Áčku je. Útulná a veselá atmosféra panovala po celý den. Děkujeme, že jste byli součástí.

13. 9. oslava pokračovala velkolepou party v Kasárnách Karlín.

Díky Áčkovým zakladatelkám, Kataríně Zatovičové, Tamaře Melisse a Hance Perglerové jsme se rozjeli na uvítanou trochou historie, vzpomínek na založení a počátky A centra. Na podiu se vystřídaly mnohé z vyjmečných dam, bez kterých bychom nebyly tam, kde jsme. A také současný tým tvořící A centrum. O slzy smíchu a skvělou moderaci večera se postarala Bára Vaculíková ze skupiny Yellow Sisters. Stihli jsme přípitek, dort i silný rituál, provázený Tamarou, kdy se sál spojil jedním dechem v ÁÁÁ. Zavěr večera patřil koncertu Yellow sisters a setu Dj Lucie Loona a my doufáme, že jste si ho užili stejně jako my!

Jak Vám Áčko změnilo život? Podívejte se na 2 videa se sdílením našich lektorek a klientek zde a zde.

A centrum je tu pro vás a díky vám. My se těšíme, na další společné čtvrtstoletí!


BcA. Tereza Macháčková

produkce & propagace